jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Stylewalker Night holnap!

jokuti | 2011.12.15. 15:30

Holnap este még akkor is érdemes sétálgatni a belvárosban, ha esetleg rossz az idő, ugyanis igyekszik a legjobb színben feltűnni mindenki: sok izgalmas program, éjfélig nyitva tartó üzletek, jóárasított hazai dizájntermékek és persze a hőmérséklet-veszteség enyhítésére több állomáson is forró, esetenként alkoholos, italok is rendelkezésre állnak.

Mindig irigyeltem azokat a városokat, ahol hidegben sem áll meg az élet, például Bécsben egész télen pezsgőzgetnek állva a hőgombák alatt a Stephansdomnál, végre egy lehetőség, amikor megmutathatjuk, hogy Budapesten se szűnik meg az élet tavaszig a köztereken.

A WeLoveBudapest pedig kifejezetten a pasiknak szervez túrát, ahol végre körülöttük forog minden és mindenki, és nem ők a nők után. 

További részletek: programok, kedvezmények, forraltborok és DJ-k itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr903446791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokerpofa 2011.12.15. 22:06:05

Megnéztem a pasitúra eddigi résztvevőit fb-n. a fele csaj, így sok értelme lesz.

jokuti 2011.12.15. 22:49:15

@Theodoro: de akár még hasznos is lehet független nők véleményét kikérni mondjuk ruhavásárlásnál, nem? :)
süti beállítások módosítása