jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

A legizgalmasabb séta

jokuti | 2012.02.09. 08:51

Történelmi séta? Nem feltétlenül hangzik izgalmasnak, egy nagyon okos ember évszámokat sorol gondterhelt arccal. Kivéve, ha a Bupap szervezi, akik a svábhegyi sétájukkal már bebizonyították, hogy egy városnéző séta lehet hátborzongató és nagyon izgalmas is. Pedig semmi mást nem csinálnak, csak mesélnek, mutatnak, felolvasnak, de ezt olyan profin és érdekesen, hogy az a 3 óra végig nagyon érdekfeszítő tudott maradni.

Ezúttal a téma legnagyobb szakértője, Ungváry Krisztián, történész tart sétát a budai várban Ostrom és kitörés címmel, garantáltan maradandó élmény lesz, és utána egész más érzés a várban sétálgatni. 

Szerintem kötelező a program, én is csak azért hagyom ki fájó szívvel, mert külföldön vagyok.

Hétvégén lesz, itt vannak a részletes infók, sajnos nem biztos, hogy van még hely... De ha van még sok jelentkező, hátha szerveznek még ilyet.

Fotók: FORTEPAN

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr384082719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása