jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Punnyadás helyett partivasárnap

k.im | 2012.02.10. 14:00

Már most szólok, hogy a szokásos vasárnapi ejtőzés helyett tudok egy sokkal jobb programot: bár a neve alapján borzalmas dolgoknak nézünk elébe, valójában nagyon is remek mókának ígérkezik. Az Ital + Everything is Terrible! Matiné nem más, mint délutántól vetítés, buli és játékgépezés a Roham Bárban. Lássuk, részleteiben mit is kaptok a 800 Ft-os belépőért:

Vetítés: az EuShorts csapatát már ismerhetitek, a rövidfilmek megszállottjai ezúttal az amerikai Everything is Terrible kollektíva filmjeit hozták el. Ezeket régi, teljesen random témájú VHS-kazetták anyagából vágják össze, majd manipulálják tovább, amíg a lehető legjobb esszenciáját kapják a 90-es évek amerikai popkultúrájának, kung-fuval, hittérítéssel, Coca Colával.

Buli: a Küss Mich, a Bounce és a Holalo külön-külön is ütős bulikat szokott szervezni, most pedig összefogtak és elhoznak nekünk egy olyan előadót, akit egy csomó fontos site is 2011 legjobb új előadói közé sorolt. A brooklyni Ital két szóban összefoglalva androgün house-t játszik, ha ez túl bizarr, olvassatok utána legalább az esemény Facebook-oldalán

Emellé szállít még a Kóceráj poharazó Arcade játékgépeket 8-bites játékokkak, régi kvarcritkaságokat, kis gépeket stb.

Szóval, jó dolog a heverészés, de most nettó hülyeség lenne ezt kihagyni.

Hol: VIII., Vas u. 16.
Mikor: 2012. február 12. 16:00 - 01:00

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr834078799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása