jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Impró a szóvirtuózzal

k.im | 2012.02.13. 12:45

Parti Nagy Lajos a megosztó szerzők közé tartozik: van, aki imádja, ahogyan zsonglőrködik a magyar nyelvvel (én is), van, aki a falra mászik tőle. A rajongók számára most itt egy rendhagyó csemege, ugyanis PNL egy estére összeáll a Momentán Társulattal, hogy egyszerű felolvasás vagy szigorú színházazás helyett rögtönözve is megmutassa, mit tud.

A társulat 10 tagja közel egy évtizede játszik együtt és 2003 óta rendeznek interaktív improvizációs esteket. Ezeket pedig a közönség irányítja, az ő ötleteik szerint alakulnak az előadások, így a színészek sem tudják, mi fog történni néhány perc múlva. A Momentán Plusz néven futó előadásaikban ezen felül mindig meghívnak egy szerzőt, egy énekest vagy egyszerűen csak használatba vesznek egy kortárs magyar irodalmi szöveget. Most ez Parti Nagy legutóbbi kötete, Az étkezés ártalmasságáról lesz, megfejelve azzal, hogy a saját bevallása szerint a rögtönzéstől normális esetben irtózó szerzőt is bevonják a dologba. Ha a humorát hozza, akkor szerintem nagy bajunk már nem lesz.

Több infó itt, a normál árú jegy 2500 Ft.

2011. február 17. 19:00

VI., Ó utca 4.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr714083994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása