jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Divat vagy nem divat a vega?

jokuti | 2012.02.21. 18:30

Sokszor hallok fanyalogni embereket arról, hogy milyen szörnyű, hogy nincs egy jó vegetáriánus étterem ebben az országban, a hazai kínálat általában kimerül a rántott sajtban, esetleg cézár-salátában, amiről leszedik a csirkét, szerencsésebb esetben még akár egy spenót is rendelkezésre áll. Gondolom ennek fényében igencsak közérdekű lehet, bár én húsevőként nem vagyok érintett a vega-kérdésben, hogy az ország egyik legjobb éttermében vegetáriánus vacsorát rendeznek, ráadásul egy olyan helyen, ami eleve a szuper friss alapanyagokról híres és a kreativitásról. Mindehhez japán és dél-amerikai inspirációkat használnak, gondolom a többség már rájött, hogy a Noburól van szó.

A kreaitivtás és kicsit sem hétköznapi ételek bizonyítására álljon itt a teljes menüsor, aki egynél több fogásnál felsóhajt, hogy "hú de unom már ezt az ételt", annak őszinte gratulációm kijár!

 

Bio gyümölcskoktél

Ropogós csicsóka Nobu guacamoléval

Vékonyra szelt jam burgonya olivaolajjal és szárított misoval

Édes misoval grillezett bébi padlizsán

Tengeri spárga, mizuna és alga saláta (a lenti képen)

Cseresznyefán füstölt tofu edamame pürével

Filo tésztában sült bébi cukkini vizitorma salátával

Matsuhisa káposzta steak (a fenti képen)

Zöldséges sushi okrával

Banán toban pirított pekándióval és mangó sorbet-val

 

Veggie Night
Február 26. 19h
Nobu étterem
V., Erzsébet tér 7-8.

Minden további infó itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr394159831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása