jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Pénteki partikalendár

k.im | 2012.02.24. 13:30

Avagy alternatívák munka utáni feszkó levezetésre vagy öncélú csapatásra, amennyiben nem az előző posztban javasolt Berlin Bash lesz a befutó. Tehát:

- A Merlinben Andrea Parker, az experimentális elektro egy igazi dj/producer legendája játszik. 23 óráig 1000 Ft, utána 1500. Infók / Facebook.

- A PastPerfect és a Gumipop közös acid bulijai annyira jól sikerültek, hogy most lesz a harmadik, a Bar O-ban (VI., Ó u. 44.). Csak 1986 és 1992 közti zenék, neon kiegészítő vagy glowstick ajánlott! Facebook.

- Subscribe rajongók figyelem: a zenekar a nyári fesztiválokig ma koncertezik utoljára, az A38-on! Előttük az osztrák Show Your Teeth, a Shell Beach és a The Southern Oracle zenéjére lehet ugrálni. Jegy a helyszínen 1700 Ft. Infók.

- A Viper Room nevű helyen impresszív rekordkísérlet indul 17 órától: 36 óra alatt 36 magyar punkzenekar játszik, de van-e aki 36 órát bír pogózni? Facebook.

- A Kreatív magazin szokásos beöltözős farsangi mulatsága a Design Terminálban, 21 órától. Facebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr774191972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása