jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Filmezz a Lumúban

k.im | 2012.02.28. 15:48

Rita Ackermann kiállítását korábban már nagyon ajánlottam a blogon, most viszont egy olyan kísérőprogramja is akadt, ami önmagában is érdekes lehet. 

Harmony Korine amerikai forgatókönyvíró és rendező, indie filmes körökben igazi kultfigura (csak hogy két címet mondjak, ami a nevéhez fűződik: Kids és Gummo). Mivel jó tíz éve Rita Ackermannal is együtt dolgoznak különféle projekteken, így március 3-án 16 órától két filmjét vetítik a Ludwig Múzeumban.

Az egyik a Trash Humpers című extrahosszú videó lesz, amely szociopata Nashville-i öregemberekről szól és amelyet 2010-ben együtt állítottak ki Rita Ackermann műveivel Franciaországban. A másik az Imitátorok (eredetileg: Mister Lonely) című játékfilmje 2007-ből, ebben egy imitátorokból álló kommuna élete áll a középpontban. A vetítést egyébként Mundruczó Kornél rendező bevezetője előzi meg, akire nagy hatással volt Korine abszurd, sötét stílusa.

A csak a vetítésre szóló programjegy 600 Ft. További infók a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr54217086

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Filmezz a Lumúban 2012.02.29. 09:51:02

Harmony Korine indie filmes körökben igazi kultfigura.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása