jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Itt meg mi történik?

hat után | 2010.12.21. 17:42

Hat után egy városi kultúrával foglalkozó blog - lesz.

Te a következő hétben egy nyilvános tesztüzemet fogsz látni: több szerző is kipróbálja magát, mert éppen keressük azokat, akik januártól házigazdák lesznek itt. Közben lakjuk be az oldaldobozokat is, ahogy az ajándékhajsza és a bejglikóma engedi, de lehet, hogy még szembejön néhány útépítés tábla. Az élet kaland.

De már van egy csomó városos blog.
Szerintünk is, és nagyon szeretjük is őket, de mi olyat kerestünk, ami kimondottan kultúrára, és nem mondjuk vegyes témákra, kajára, építészetre vagy városrendezésre megy rá. Ilyen valamiért nem volt. Nekünk is fura, de a lényeg, hogy most már lesz. Ezer virág!

Akkor mi lesz itt?
Galériákkal, kiállításokkal, programokkal, köztéri megmozdulásokkal, fesztiválokkal fogunk foglalkozni. Lesznek ajánlók, lesznek kritikák, lesznek háttérsztorik, lesznek interjúk. Lesznek ismert cuccok új szögből, és lesznek kis zugok, külvárosi utcákban lakók által rendezett ötvenfős utcabálok, amikről máshonnan talán nem hallanál.

Ebbe én is írnék, hogyan lehet? / Van programom, örülnék, ha írnátok róla, hova küldjem a mit?

Írj nekünk a hatutanblog@gmail.com -ra, és kitaláljuk.

Mi az a logó a fejlécben? Ez egy reklámblog?
Hat utánt a Vodafone Kedd program támogatja, de ebből itt csak annyi lesz fontos, hogy Vodafone-osként egy csomó programra, amit itt ajánlunk majd, féláron juthatsz be egy barátoddal vagy a pároddal. (Igen, minden egyes Vodafone-os. Ha még nem hallottál róla, itt vannak a részletek!)

Természetesen nem csak a Vodafone Keddel elérhető programokról lesz szó, még bőven tartogat mást is a város. (És hát egyre több minden elérhető a Vodafone Keddel.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr362530713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása