jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Szilveszteri buli: matiné lovakkal

világevő | 2010.12.31. 06:03

Mindenki arról beszél a városban, hogy merre van a buli 31-én, összecsapnak a különböző iskolák: csakis vidéken baráti társasággal, haverokkal szórakozóhelyen, egyedül otthon a tévé előtt, külföldön vagy éppen az utcán a legjobb.

Pedig mára van egy olyan program is, ami teljesen kockázatmentes szórakozást ígér, és még egy jót beszélgetni is lehet közben: az Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban.

Amire érdemes odafigyelni:

  • nagyon meleg ruházat: esetleg ugrálással és felelősségteljes alkoholfogyasztással ugyan késleltethető a megfagyás, de egy helyben állva nagyon hideg tud lenni
  • vakszerencse: lehet ugyan mindenféle statisztikákra, mindentudó megmondóemberekre, szakirodalomra támaszkodva okosan is fogadni, de sokkal egyszerűbb szimpátia alapján vagy csak simán, hasraütéssel. Mert fogadni persze kötelező, anélkül mit ér az egész?
  • műsorfüzet: a legjobb szórakozás, a kívülálló számára teljesen érthetetlen loviszlengbe nyerhetsz betekintést, de a hihetetlen lónevek miatt is megéri. Egy kis ízelítő: Delikátesz, Édeske, Eszmeralda, Heti Hetes, Letéteményes, Alvóbaba, Csalóka II., Gyaloglevelész, Ultralady OK stb.
  • nagy öregek: pillanatok alatt ki lehet szúrni, hogy kik azok, akik nem csak a szilveszteri buli miatt vannak kint, hanem hosszú évtizedek óta életvitelszerűen a lovin élnek. Felejthetetlen sztorikkal és bombabiztos(nak tűnő) tippekkel ajándékoznak meg az érdeklődésedért.

Helyszín: Kincsem Park (megközelíthető a Pillangó utcai metrómegálló felújított alagútjától gyalog is)

Program:
12:30 kapunyitás
14:00-19:00 futamok, díjátadások, emlékversenyek, koncertek
19:10 tüzijáték

Belépő: felnőtteknek 1000,- gyerekeknek és nyugdíjasoknak 600,- Ft.

Olyan izgalmakra azért nem lehet majd számítani, mint a Ben Hur híres fogathajtós jelentében, de a szórakozás így is garantált, kihagyhatatlan program.

Szilveszterről van szó, így érdemes megnézni egy másik változatot is, ami sikerrel kombinálja a Benny Hill Show-val:

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr262548541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garamt 2010.12.31. 13:34:39

ez meg mióta fizetős? idéntől? vagy az elmúlt három évben hogy nem találkoztam én itt jegyszedő bácsival meg nénivel?

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2010.12.31. 14:30:16

@garamt: szerintem a koncertek miatt. kár érte.

garamt 2010.12.31. 15:11:46

@világevő: hát én egy darab, 20 perces postás józsi koncertet látok mindössze a programban, az nem ér egy ezrest :) de ha cserébe olcsóbb a forraltbor, akkor még kinézek, bár még nincs kész a lencsém..

világevő · http://vilagevo.blog.hu 2010.12.31. 15:29:05

@garamt: van ott gyémánt valentin is, meg lajcsi, de én szívesebben fizetnék egy ezrest azért, hogy ne koncertezzenek ott.

Dr. Panasz Muki 2010.12.31. 18:17:51

Mi kint voltunk, bőven kihagyható.
süti beállítások módosítása