jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Felfordulás a Műcsarnokban

k.im | 2011.03.03. 18:19

Március 4-6-ig rendezik az idei Lakástrend Kiállítást, amiben persze nekünk nem feltétlenül a kiállító cégek igazán érdekesek, hanem a rendezvény egyéb programjai, sorolom:

1. A 'madeinhungary' szekció, ahol magyar dizájnereket és iparművészeket ismerhettek meg.
2. Szőke Gábor Miklós szobrsáz, akiről alig egy hete volt itt szó, egy gigantikus trónszéket "dobott össze" a Műcsarnok belsejében erre az alkalomra, látni kell.
3. A MomeLine speciális meetupot szervezett öko-design témában, 4 előadó fog beszélni. Az ő meetupjaik mindig nagyon szórakoztatóak és izgalmasak, biztos nem hagyom ki. Szombat 17:00
4. A Showroom R9 divattervezőinek is lesz egy divatbemutatója, amiből erre az évszakra elég kevés jut. Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Szegedi Kata női ruháit és kiegészítőit, valamint Benus Dani férfiruháit nézhetitek meg. Szombat 20:00

Műcsarnok, XIV., Dózsa György út 37.
Pontos nyitvatartás, jegy- és programinformációk a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr1002707819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása