jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Saját Google

jokuti | 2011.04.15. 13:00

Benevezted már a gyerekedet/magadat a Google rajzversenyére? Szombat éjfélig lehet megtenni, aztán még 4 nap van rá, hogy beküldd a saját készítésű Googlelogót. A téma: mit jelent neked Magyarország. Túrósbatyutól, a gémes kúton át a puliig bármi, ami csak eszedbe jut, a lényeg, hogy persze a Google eredeti logóját is kombináld bele.

 

A verseny csak diákoknak szól több korosztályban is hirdetnek győztest, és nem csak a dicsőség a jutalom (egy egész napra a győztes logója lesz a google hivatalos logója), hanem egyéb komoly díjak is, például egy zürichi utazás, 4 laptop, illetve 1 millió forint, amit a győztes iskolája kap meg.

További infók:
www.google.hu/d4g

A logók hivatalos tervezőjével itt találsz egy beszélgetést, azt is nagyon tanulságos elolvasni, plusz itt vannak az elmúlt időszak magyar témájú logói is.

Ezek pedig hivatalos logók a közelmúltból, nem mindig könnyű rájönni, hogy mi az apropója:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr752827532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása