jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Képzeld újra!

k.im | 2011.04.22. 13:20

A Kitchen Budapest egy percig sem hagyja, hogy eltunyuljanak a kis szürke agysejtjeink: legújabb, Képzeld újra! névre keresztelt pályázatukban a cél, hogy újraélesszék mindenkiben a gyermeki kreativitást, amikor még két fogpiszkálóval is remekül el tudtunk játszani. Íme a beharangozó videójuk:

Először is, aki részt szeretne venni ebben, kap egy kezdőcsomagot, amiben van celluxtól elkezdve szívószálon át kiszuperált alkatrészig egy csomó dolog. Ezek felhasználásával kell egy olyan játékot kitalálni és megépíteni, amit aztán egyszerre többen, közösen tudtok játszani.
A játékról forgatni kell egy maximum 1,5 perces videót, amiből kiderül a játék neve és lényege, aztán nincs más hátra, mint ezt a videót feltölteni és beküldeni. Nem várnak profi videókat, a lényeg, hogy a játékot érthetően mutassa be.
A pályázat nem tét nélküli, ugyanis a végén egy kreatív szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni a beérkezett videókat, és okostelefont meg fesztiválbelépőket lehet nyerni. Közönségszavazás is van, úgyhogy ha elég hathatósan buzdítjátok az ismerősöket, akkor kellő számú lájkkal a közönségdíjat vihetitek haza, hasonló nyereményekkel. Május 20-ig lehet nevezni, a honlapon pedig minden eddig beérkezett videót le lehet csekkolni.

További infók a honlapon vagy Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr62847407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása