jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Mi szem-szájnak nem ingere

k.im | 2011.05.30. 23:35

Ezekkel a szavakkal jellemezte egy ismerősöm a Nehéz istennek lenni című színdarabot, hozzátéve, hogy nagyon hatásos volt. A rendező Mundruczó Kornél, talán nem mindenki tudja, hogy őt nemcsak filmjeiről, hanem színházból is lehet ismerni - de közös pont, hogy könnyed szórakozásra itt sem számíthatunk. Ez persze nem baj, csak ne lepődjetek meg, ha nem lesz semmi finomkodás és kellem.

A darab középpontjában olyan kérdések állnak, mint hogy ki a résztvevő és ki az, aki csak megfigyelő, mikor vagy aktív és mikortól passzív egy helyzetben - konkrétabban pedig nagyon aktuális és szó szerint is kínzó problémákat feszeget. Remek színészek játszanak benne: Kiss Diána Magdolna, Tóth Orsi, Rába Roland, Derzsi János, és így tovább.

Már azért is látni kell, mert eddig csak külföldi közönség előtt mutatták be a darabot, és nem biztos, hogy lesz még rá alkalom Magyarországon a jövőben. Szóval ha valakinek az a kedvenc hobbija, hogy olyan dolgoknak legyen részese, aminek viszonylag kevesen, de aztán évekig beszédtéma, akkor mindenképp próbáljon jegyet szerezni az előadásra, június 4-ig talán még belefér.

Részletesebb infók, jegyárak, időpontok a Trafó honlapján.

Fotó: Ágh Márton

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr492916635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása