jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Újra stílusséta az ötkerben

k.im | 2011.06.17. 09:09

Alig több mint két év alatt hagyománnyá vált a Stylewalker Night, amikor időről időre egy este alatt bebarangolhatjuk az 5. kerület designboltjait (pl. Retrock, Csendes, Látomás, Forma, Insitu, a sort hosszan folytathatnánk). Ezek ilyenkor késő estig tartanak nyitva és mindenféle izgalmas programmal várják a látogatókat. Sok helyen készülnek kiállítással, welcome drinkkel, különböző játékokkal, amiken nyerhetsz, és dj-k is több üzletben fognak játszani.

Nem is a vásárlás miatt érdemes nyakunkba venni a Belvárost ilyenkor, csak nézelődni és zsizsegni, mert tényleg jó hangulata van az egésznek, és még szimpatikus új arcokkal is könnyebben összeakadsz. És ha tényleg a boltok érdekelnek a legkevésbé, akkor még mindig elmehetsz a Stylewalker és a Unique Budapest közös túrájára, amin egy csomó érdekességet megtudhatsz a magyar viselettörténetről.

És ha ez még nem lenne elég, akkor szombaton after partija is lesz a rendezvénynek, hol máshol, mint az Ötkertben: itt is lesz kiállítás, koncert és extra pálinkakoktélok.

A séta és minden program ingyenes, a túravezetés és a buli is. A részletes programot megtaláljátok a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr642979106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása