jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Irány a Demo tábor!

k.im | 2011.06.20. 10:06

Megint lesz Demo design és egészség tábor, és még lehet jelentkezni. Két korosztálynak tartják, 9-14 (júl. 15 -júl. 21.) és 14-18 (jún. 30 -júl. 6.) éves fiataloknak. A cél az, hogy megismertessék a gyerekekkel, mi is az a dizájn, mik az értékei, de nem úgy, hogy egy pódiumról magyaráznak nekik valami érthetetlen hülyeséget, hanem bevonják őket, hogy saját maguk kezdjenek el ötletelni, tervezni és meg is valósítani azt. Valamivel összetettebb, mint ha simán csak gyöngyöt fűzni küldenénk el őket.

A tábort a MOME 5 hallgatója vezeti, sok kreatív feladattal, játékkal, mozgással, délutánonként meghívott vendégek workshopokjaival, de persze ez nem Spárta, semmi sem kötelező, ha aznap épp nincs kedv hozzá. Mindezt pedig távol a nyáron elviselhetetlen Budapesttől, a természetben. Hogy őket idézzem: "A program jellemet erősít, új közösséget teremt, tehetséget gondoz és környezettudatos, egészséges életmódra nevel." Szerintem elég sokaknak jól jöhet.

Tudom, a blog olvasóinak kora valószínűleg nem esik egybe a Demo Tábor célcsoportjával, viszont hátha ismertek olyat, akit érdekelhet, mert szerintem ez egy elég szuper kezdeményezés. Ősztől egyébként rendszeres programjaik is lesznek majd.

A honlapon és a blogon sokkal részletesebben olvashattok róluk, a célkitűzéseikről és a módszerekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr212996220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása