jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Zenés állatkerti esték

k.im | 2011.07.24. 19:28

Mára már jól bejáratott hagyománnyá vált, hogy nyaranta a megszokott zajok helyett zenét is lehet hallgatni a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Nagy-tó part mellett. Idén még négy alkalom van hátra a Zenés Állatkerti Estékből, a következő július 27-én szerdán lesz, a Lajkó Félix Duóval Dresch Mihály játszik együtt. (Augusztus 3-án a Hot Jazz Band, 10-én a szintén nagyon népszerű Budapest Bár, 17-én a szezon utolsó koncertjén pedig a Budapest Klezmer Band lép fel.)

Nem túlzás azt állítani, hogy a műfajukban Lajkó és Dresch is a legnépszerűbbek közé tartoznak, ráadásul ilyen különleges helyszínen a szokásosnál is emlékezetesebb koncertet adhatnak. Egy a biztos, hogy műfaji határok, stílus, de a környezet sem fogja akadályozni őket semmiben. Hogy a páviánok vagy a vízilovak mit szólnak a zenebonához, az persze más kérdés.

Koncertkezdés 20:30-kor, de a látogatás a flóra és fauna iránti rajongással is összeköthető, mert a jeggyel már 19 órától bemehettek és meglátogathatjátok az Akváriumot és a Pálmaházat. Esőnap mindig a meghirdetett nap másnapja. A belépőjegy ára 3300 Ft.

További infók a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr373044002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása