jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Flúgos vízi futam Kecskeméten

k.im | 2011.07.25. 08:58

Ilyen ocsmány hétfőn nem csoda, ha máris/megint a hétvégéről kezd álmodozni az ember, meg persze strandról és napfényről. Az extrémsportok kedvelői július 29-31. között célozzák meg a Kecskeméti Szabadidőparkot, ekkor rendezik ugyanis a Ridefestet, ami wakeboard-, break- és zenei fesztivál, ráadásul először így egyben.

Elsőként pénteken a Break The Pool pénzdíjas csapatversenyre kerül sor. Aztán szombaton lesz a 13. magyar Wakeboard és Wakeskate Bajnokság, és a hip-hop rajongók is ezen a napon örülhetnek a legjobban, mert ekkor lép fel többek közt a Hősök és az Akkezdetphiai. Mindkét este lesznek bulik is. Vasárnap pedig a Flúgos Futam napja, ez azért ígérkezik szórakoztató programnak, mert a versenyzőknek nem szabad vízi eszközöket használnia, jelmezt és bármilyen más őrült tárgyat viszont igen.

Szóval akit érdekelnek a látványos trükkök és ugrások, a víz, a bikinis csajok, meg az olyan kötelező nyári strandkellékek, mint a sör, jégkrém és főtt kukorica, illetve ezek tetszőleges kombinációja, annak a Ridefesten a helye.

Július 29-30-ra a napijegy 2000 Ft, 31-re 600 Ft. A napi bontást, koncertkezdéseket, nevezési infókat, helyszínt mind megtaláljátok a honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr173084178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása