jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Csak a szemét

k.im | 2011.07.29. 08:00

Ha rajongója vagy az "annyira rossz, hogy már jó" kategóriájú dolgoknak, legyen az agyzsibbasztó zene értelmetlen szövegekkel vagy valami fantasztikus barkács-giccs produkció, akkor ezen a hétvégén a Roham Bár második Trashfesztiválján a helyed, kifogás pedig nincs.

A Rohamban véresen komolyan veszik a komolytalankodást, a belépés például meztelenül ingyenes (egyébként a 2 napra 1000 Ft a jegy).
Olyan, az esztétikum és értelem ellen tűzzel-vassal harcoló fellépők lesznek, mint a méltán híres Tudósok, illetve a sokak által istenként tisztelt Barcs Miki a Flash zenekar élén, de a Csermanek Lakótelep és az Új Látásmód Fúzió is megéri a pénzét. Persze jelen lesznek az ügy fiatalabb harcosai is, például a Soerii & Poolek és a Halál Judit. A már meglévő programpontoktól függetlenül gondolom bármilyen új trash-trónkövetelő előadhatja a saját performaszát, ha kellőképpen gátlástalan és szürreális, lévén ez utóbbi két szó az egész lényege.

Hol: Roham Bár, VIII., Vas u. 16.
Mikor: 2011. 29-30.
Facebook-esemény / Honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr113084168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása