jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Egy hét punk

k.im | 2011.08.16. 15:29

Teljesen mindegy, hogy csak a zenét szereted, vagy szívvel-lélekkel koszos punk vagy, ez a hét csupa jót tartogat neked.

Ma este a Dürer Kertben két elég híres amerikai zenekar is fellép, a Hot Water Music és a Bouncing Souls. Jegyet még a helyszínen 4900 Ft-ért tudtok venni. Előzenekar a Make Do And Mend és a Pay My Milk. Kezdés 19 órakor, Facebook infók itt.

A másik pedig, hogy az Azfeszt nem marad el teljesen, csak átköltözött egy saját színpaddal Nyírbátorból a miskolci Egyetemvárosba a Gyár Fesztiválra. Itt augusztus 18-21 között olyan együttesek játszanak majd, mint a Skindred, A Wilhelm Scream, a Soilwork vagy a Superbutt és a Subscribe. Ide a napijegy 2500 Ft, a bérlet 7000 Ft, a hülyének is megéri. Infókért irány a honlap.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr463158098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása