jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Tech, basse, etc.

k.im | 2011.09.27. 14:14

A címben nem valami veretős elektróbulira akartam utalni, hanem három táncos vagy arról szóló előadásra, amik a héten esedékesek.

Szeptember 28-án a MOME Kreatív Technológia Laborának lesz az első idei Tech_Tea előadása: Rubi Anna és Simkó Beatrix arról fognak beszélni, hogy hogyan kapcsolódhatnak egymáshoz a különböző mozgásrendszerek és az új média. Mindkét területről első kézből vannak tapasztalataik, ugyanis mindketten profi táncosok, amellett, hogy média desin szakos hallgatók. Helyszín, kezdés és más infók itt.

Szeptember 29-én az Andaxínház Wo=Man című, félig színház - félig tánc előadását láthatjátok 20 órától a Vízraktér kertjében. Ez az elvágyódás és a külső-belső határok, illetve a rejtőzködés-kitárulkozás kérdésével foglalkozik. A zenéjét Ágoston Béla szolgáltatja. A belépő 900 Ft, többet itt olvashattok róla.

Szintén 29-én és 30-án a MU Színházban is táncolni fognak, ugyanis ekkor lesz látható Hód Adrienn koreográfus társulata, a Hodworks Basse Danse című darabja. Ebben egy 15. századi, szigorú rendű udvari táncot értelmeznek újjá: a zenével együtt improvizál és építkezik a darab. Erről bővebben a MU honlapján, jegyárakkal, stb.

Basse danse próbafotó: Kővágó Nagy Imre, több itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr143260184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása