jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Utazz a LIFTtel

k.im | 2011.10.23. 22:02

Október 24-től egész héten VI. LIFT Fesztivál, hadd fordítsam le: Leszbikus Identitások Fesztiválja. A Labrisz Egyesület szervezte programsorozat azonban nemcsak leszbikusoknak szól, hanem arra is jó lehet, hogy növelje a toleranciát és azok, akikben idegenkedést kelt a téma, megtudják, hogy félelemre semmi ok, a leszbikusok is ugyanolyan emberek, mint bárki más.

A fesztivál részeként egyrészt október 24-28. között filmeket vetítenek a Művész Moziban, apácákról, punkokról, interszexuálisokról. Aztán október 29-én a Merlinben egész nap különböző témákban lesznek beszélgetések, például a határon túli magyar leszbikusok tapasztalatairól, a queer-elméletről, a BDSM-ről és Lovas Nagy Anna melegregénynek kikiáltott Verazélet című könyvéről is. Emellett lesznek könnyedebb programok, például pókerbajnokság és kiállítás, illetve buli is, de az csak nőknek (a többi program mindenki számára nyitott). A Labrisz irodájában pedig 28-29-én például képregényrajzoló workshop is lesz.

Minden program ingyenes, a részletes film- és programleírásokat itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr903316246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása