jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Vizuálterápia kis dózisban

k.im | 2011.11.16. 16:45

Napokon belül újra EUShorts, vagyis Európai Rövidfilm Fesztivál, egész pontosan november 18-23. között, a már megszokott helyszínen, a Toldi Moziban. Ismét olyan rövidfilmeket hoznak el 19 országból 8 tematikus blokkra osztva, amik már megjárták a nagy nemzetközi filmfesztiválokat a Sundancetől a Berlinalén át Cannes-ig, vagy Oscar-jelölést is begyűjtöttek. A tiniszerelmek rajongói és az abszurd szituációk kedvelői is találnak majd maguknak filmet, nézzétek át a programfüzetet.

És ha mindez nem lenne elég, akkor a nyitónap estéjére egy remek bulit is gründoltak a Rohamba, aminek fő attrakciója az Air France dj-szettje lesz. A svéd duó pörgős-táncolós szettet ígér, ami jól kiegyensúlyozza az előtte bemutatkozó Sad Kolibries koncertjét. Rajtuk kívül a Lamantin, a Gumipop és a Küss Mich dj-i szolgáltatják a talpalávalót. 

Vehetsz jegyet az egyes blokkokra, vagy bérletet mindenre, ami 3990 Ft, ezzel a bulira nem kell külön belépőt venni. További részletekről, az egyes filmekről a honlapon olvashattok. A buli Facebook-oldala.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr143360833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása