jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Torkos hétvége a Wampon

k.im | 2011.11.23. 11:15

Ha tetszik, ha nem, pár napon belül tényleg indul a szokásos karácsonyi menet, egyelőre viszont ennek akár örülni is lehet. Például a Vasárnapi Design Piac, vagyis a Wamp különkiadása miatt. A Wamp Spájz gasztrovásárán november 26-án és 27-én és 28-án minőségi, kézműves és nem mellesleg szuper jól kinéző gasztrotermékek közül válogathatsz, de arra mindenki készüljön fel, hogy nem kifejezetten fogyókúrás program házi sajtok, csokoládék, mézek, lekvárok, sütik, sörök és még ki tudja mi között bóklászni.

Emellett workshopokat is tartanak: szombaton a makrobiotikus konyha egyik hazai zászlóvivője, Chef Maki fog beavatni minket a sushikészítés rejtelmeibe, aztán házi bonbonkészítésre invitálnak, vasárnap pedig a kakaóval és csodálatos cupcake-ekkel ismerkedhettek behatóbban. Ezekre ajánlatos regisztrálni, sok az érdeklődő! Vasárnap pedig rapid randizhatsz a legnépszerűbb gasztrobloggerekkel, de akár frissen vételezett szakácskönyveidet is dedikáltathatod.

Millenáris B csarnok, 2011. november 26-27. 10-18 óra között

Bővebb információk a Wamp honlapján vagy Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr413405543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lila Füge (törölt) 2011.11.23. 13:59:29

A vásár november 26-27-én lesz!
süti beállítások módosítása