jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Hangos és forró

k.im | 2011.11.25. 20:00

Csak az nem vehette észre a Rihanna turné plakátjait, aki csukott szemmel járkál, ugyanis fél éve tele van velük a város. Részben ennek is köszönhető, hogy már alig-alig van rá jegy - a hét elején nekem is sikerült egy kisebb kanosszát végigjárnom, mire szerezni tudtam, úgyhogy aki nem akarja kihagyni a bulit, és nem bízik a jegyüzérekben, az ne halogassa tovább.

És hogy még miért nem érdemes elszalasztani pont ezt a koncertet? Mert ez mindössze 23 éves barbadosi csaj napjaink egyik legnépszerűbb és legmenőbb énekesnőjének számít, és egyáltalán nem biztos, hogy a következő alkalommal is ugyanez lenne a helyzet.
Emellett mostanra összegyűlt pont annyi szuperjól táncolható slágere, ami kitart egy nagyobb koncert végéig. Persze biztos lesznek majd lassabb számok is, de én abban bízom, hogy a partizás lesz túlsúlyban - ez egyébként abból is sejthető, hogy Calvin Harris lesz az előzenekara, akinek szintén jó pár bulizenét köszönhetünk. Rihannától pedig extra látványos showt és fellépőruhákat ígérnek, a csajban pedig a videók alapján van annyi karizma és dög, hogy emlékezetes maradjon, ráadásul végre egészen jól is néz ki.

Van még kérdés?

2011. december 8., Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr813400927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása