A Szent Tamás Pincészet pezsgőire épülő újévi vacsora est lesz január közepén (14.) Mádon, a Gusteau Kulináris Élményműhely szervezésében.
A vacsora főleg helyi alapanyagokból készül, jól kiegészítve az étesort a tokaji pezsgőkkel.
jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!
A Szent Tamás Pincészet pezsgőire épülő újévi vacsora est lesz január közepén (14.) Mádon, a Gusteau Kulináris Élményműhely szervezésében.
A vacsora főleg helyi alapanyagokból készül, jól kiegészítve az étesort a tokaji pezsgőkkel.
Címkék: tokaj mád gasztronómia szabadtér
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.