jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Hová lesznek a kitörölt fájlok?

k.im | 2012.02.06. 14:05

Ez a neve annak a többnapos, audiovizuális művészettel foglalkozó fesztiválnak, amit e hét végén rendeznek a Toldi Moziban. De feltehetjük azt a kérdést is, hogy mit csinál egy VJ, aki nem partikon vetít zenére? Hogyan kapcsolódik össze a művészet és a technológia? Február 10. és 12. között többek közt ezekre is választ kaphatunk, a szervező VJ Centrum alkotóműhely tagjai pedig remélik, hogy a rendezvényre nemcsak a szakmabeli közönség lesz nyitott. Már csak azért is, mert a kiállítás részben számos, interakción alapuló alkotással ismerkedhetünk meg, amelyeket olyan magyar vizuális művészek készítettek, akik már külföldön sem ismeretlenek. Gondoljunk csak a reOnion projektre!

A kiállítás mellett lesznek audiovizuális performanszok, architekturális mapping, workshopok, technikai bemutatók és kerekasztal-beszélgetés (az igazán elszántaknak), filmvetítések, na meg persze parti is lesz a műfaj kiválóságaival, illetve a nemrég elhunyt Bernáthy Sándorról is megemlékeznek.

A részletes programot a honlapon vagy Facebookon lehet bogarászni.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr663906829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása