jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Gengszterfeleségek klubja

k.im | 2012.02.20. 11:55

Pár napja felfedeztem a világ legtökéletesebb reality showját. A valóságshow fogalma sokaknál megáll a Big Brothernél és a Való Világnál, pedig - különösen Amerikában - eléggé csúcsra járatták már a műfajt, és a legtöbbhöz nem zárnak mesterséges környezetbe embereket, hogy mindenféle feladatokkal egzecíroztassák őket. Én azokat bírom, amelyik valami számomra teljesen ismeretlen világba kalauzolnak, pl. a bizarr amerikai gyermekszépségversenyekről szóló Toddlers&Tiaras (itthon a TLC-n megy) vagy a szolifüggő, partiállat olasz-amerikaiakat bemutató Jersey Shore (MTV), ami a trash csúcsa.

A VH1-on futó Mob Wives az a sorozat, amiben tényleg MINDEN benne van, amit egy jó reality-től el lehet várni: izgalmas alaptéma, nagyon jó karakterek, humor, sok dráma, pletyka, és a tetejébe jó zenék. Négy Staten Island-i nő a főszereplő, akiknek vagy az apja és/vagy az (ex-)férje maffiatag volt és most börtönben ül, a sorozatban pedig azt követhetjük nyomon, ahogy ezek a magukra hagyott nők megvívnak a hétköznapokkal, és elég gyakran egymással is, barátnő létükre. Az egyik percben szó szerint ki akarják kaparni egymás szemét, a másikban kibékülnek - ahogy ők mondják: "we fight hard, but we love harder". Utálok sorozatokat darálni, de ezt mégis muszáj volt 3 nap alatt végignéznem, annyira jó - egyszerre nagyon szórakoztató és rágom a körmöm rajta.

Sajnos a Magyarországon fogható mezei VH1-on nem adják, update: a TLC-n viszont igen, Maffiózófeleségek címen, de van számtalan weboldal, ahol letöltés nélkül, online nézhettek sorozatokat meg filmeket, meg már kijött az első évad DVD-n is.

Címkék: tv sorozat mob wives

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr444145097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

3dhazard 2012.02.20. 18:23:18

Bocs, de a Mob Wives is megy a TLC-n!
süti beállítások módosítása