jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Púder és procc

k.im | 2012.02.27. 18:14

E hét végére két olyan programot találtam, aminek valamilyen módon köze van a szépséghez. Az egyik a Budapest Essential Looks névre keresztelt divatbemutató-maraton a Millenárison, én a pénteki nap programját merem ajánlani, a többi sajnos tavalyhoz képest elég ciki. Tehát az első napon 15 órától fiatal magyar divattervezők tavaszi-nyári kollekcióit láthatjátok, különösen a Kepp Showroomra és Tomcsányi Dórira érdemes odafigyelni. Részletek itt.

A másik pedig egy új hely: a Púder Bárszínház és Galéria két napos nyitóbulival vár mindenkit a Ráday u. 8-ban. Nem túl sok infót szolgáltatnak magukról, így arról se, miért a név. A képek alapján egy újabb romkocsmáról van szó, de biztos nagy lesz a nyüzsgés, kapcsolatépítéshez ideális. Facebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr154078796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása