jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Bulizz tisztán!

jokuti | 2011.02.18. 08:00

Ha utálod, amikor buliból hazamész és azonnal a veszélyes hulladéktárolóba vagy a mosógépbe kell tenned az összes ruhád a cigifüst miatt, akkor egyrészt adunk egy titkos tippet: tedd a fűtőtestre, másnapra semmi szaga nem marad! Másrészt adunk egy programtippet is ma estére:

New York City - Women’s Day at... Digital ID: 805722. New York Public Library

 

 A Fürdők Éjszakája már nem először próbálja felpuhítani a budapesti éjszakában úton levők bőrét, idén harmadszor rendezik meg, szokás szerint több helyszínre is érvényes a belépő.

[Bath time.] Digital ID: 1700691. New York Public Library

 

A Gellért, Rudas, Széchenyi, Király és Lukács egyaránt bejárható egy jeggyel, főleg az elektronikus stílusok rajongói találják majd meg a helyüket, de persze nyugodtan közszemlére tehetik más zenei irányzatok rajongói is a fárasztó aerobic-órákon és alagsori konditermekben szerzett feszességüket.

Bath robes, lounging and beach... Digital ID: 826360. New York Public Library

Sakktudással kivételesen nem érdemes készülni, a szokásos törzsvendégek ezúttal csak a buli és a hajnali 4-es befejezést követő takarítás után, a reggeli nyitásra érkeznek majd.

The morning bath, Apache. Digital ID: 433147. New York Public Library

Réteges öltözködés, papucs, fürdőköpeny használata javasolt, komoly értéktárgyakat és sok pénzt hiba lenne az öltözőszekrények törésbiztonságára bízni.

The Turkish bath. Digital ID: 1108300. New York Public Library

Egy lehetséges útvonal:

Dumaszínház a Lukácsban

Yengibariyan Koncert a Gellértben

Buli a Rudasban

Koedukált lounge zárásként a Királyban.

Punishment of convicts -- tort... Digital ID: 814556. New York Public Library

Az illusztrációk a múltkor ajánlott New York-i Közkönyvtár gyűjteményéből vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr972668853

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Koedukál 2011.02.18. 13:42:33

 Amikor a fiuk meg a lányok eggyszerre mennek a vécébe, mer a másik elromlott, akkor ott koedukálnak. Van, amikor külön mennek be, hogy a többiek ne lássák, hogy eggyszerre mentek be, mer például én szégyelném, ha a Lujzával meglátnának, mer szegé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prolee 2011.02.18. 18:13:56

És ezt miért ma 18.14 órakor kell megtudnom?
Nem volt nagy hírverés körülötte....
süti beállítások módosítása