jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Design és innováció Kecskeméten

k.im | 2011.03.28. 08:25

Azoknak, akik hét közben is mobilak, érdemes lesz csütörtökön Kecskemétre kirándulni, ugyanis ismét megrendezik a Design és Innováció Konferenciát, amin az előadások azt járják majd körbe, hogy mi ezek szerepe az üzleti sikerben. Talán elsőre ez túl száraznak és szakmainak tűnik, de azért a mezei érdeklődők se rettenjenek vissza. Ha egy egész napot nehéz is lenne végigülni, még mindig megtehetitek, hogy csak egy-két előadásra ültök be, a kimaradó időben pedig sétálgattok a városközpontban, ahol úgyis minden egy kupacban van.

A Cifra Palotával szemben, a Tudomány és Technika Házában kerül sor az egész napos rendezvényre. A nap első felében magyar és külföldi szakértők és elemzők fognak beszélni, például Hardin Tibbs jövőkutató arról, hogy hogyan látja a kreatív iparágak jövőjét. Nem túl gyakran adódik alkalom arra, hogy egy hús-vér brit tudóssal találkozz szemtől szembe.

Délután 2-től pedig workshopok lesznek, a témák: branding, termékfejlesztés, designkommunikáció és építészet. Ezeket szintén a szakma jeles alakjai vezetik majd.

A részletes programot, előadókat és minden egyéb fontos infót megtaláltok a honlapon.
A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Hol: Kecskemét, Rákóczi u. 2.
Mikor: 2011. március 31. 10:00

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr602777293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása