jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kocka- és dizájnprogram hétvégére

k.im | 2011.03.31. 14:43

Egyrészt: szombaton és vasárnap kerül sor a Kitchen Budapest által szervezett McLuhan wikisprintre a Műcsarnokban, az Egyszerű többség kiállítás keretein belül. A wikisprint tulajdonképpen egy csoportos workshop, ahol adott témához kapcsolódóan próbálnak meg minél pontosabb Wikipédia-szócikkeket létrehozni, bővíteni vagy szerkeszteni: most a Marshall McLuhan médiateoretikusról szóló magyar szócikket. Lehet, hogy én ezt most csak zagyván tudtam elmagyarázni, de itt elolvashatjátok a részletes célkitűzést és programot.

Másrészt: vasárnap 10-18 óra közt kerül sor a tavaszi Kreatimm vásárra az Iparművészeti Múzeumban. Fókuszban a Moholy-Kozma ösztöndíjas formatervezők munkái lesznek (akiknek a mostani eresztéséről itt írtam korábban), találkozhattok magukkal az alkotókkal is. Ékszerek, ruhák, különféle klassz használati tárgyak lesznek, érdemes körülnézni. (A képen Pongrácz Farkas lámpája.) A belépés ingyenes, minden infót megtaláltok a linkek alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr672788204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása