jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Krusovice és knédli

k.im | 2011.06.08. 15:00

Ma indul a IV. Cseh Sörnapok a Városháza Parkban, tegyük össze a kezünket, hogy ne mossa el az eső! És azért is, hogy a vasárnap estig tartó esemény ne végződjön olyan csalódással, mint a Főzdefeszt.

Nyilván a lényeg a 42 (!) féle csapolt sörkülönlegességen van, de akkor sem kell korgó gyomorral nyakunkba venni a várost, ha megéhezünk, ugyanis cseh ételeket is lehet majd kóstolni: lesz kolbász, csülök, gulás és knédli is a cseh szakácsok menüjén, szóval aki fogyókúrázik, ne ide jöjjön. A szintén híres ánizsos gyomorkeserűt, a Becherovkát sem érdemes kihagyni és az olomouci sajtok is megérnek egy próbát. 
Akinek még ez sem elég és nyakig belemerülne a kultúrába is, azoknak lesznek sörgyár-bemutatók (amiken biztosan néhány kulisszatitkot is meg lehet tudni a főzéssel kapcsolatban), katonai- és kocsmadalok, fúvoszene, sőt még Svejk, a derék katona is megelevenedik két este.

Hol: V., Városháza park
Mikor: 2011. június 8-12. Naponta 12 órától.

A fizetés előre váltott sörjegyekkel történik. Ennek részleteit és a programot itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr442964112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása