jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Éjszaka vízben, levegőben

k.im | 2011.06.29. 20:15

Két olyan program is indul a héten, amit mostantól bármelyik pénteken kipróbálhattok, és ha tetszett, akár rendszeresíteni is lehet.

Az egyik a Vidámparki Éjszakák: július 1-től minden pénteken és szombaton éjjel fél 2-ig tartanak nyitva. Valószínűleg egészen más élmény, és nemcsak a gyerekeknek sokkal izgalmasabb, de lehet, hogy felnőttként is nagyobb móka a sok neonfényben úszó játék. Az éjszakai belépő ára 2900 Ft, szóval ha nem is lesz belőle rendszer, egyszer azért ki lehet próbálni, milyen éjjel dodzsemezni. Erről részleteket a Vidámpark honlapján olvashattok.

A másik remek alternatíva az éjszakai fürdőzés, erre a Margitszigeten, a Palatinus strandon van lehetőség. Ez a program péntekenként 21 órától hajnali 3-ig tart, a pénztár pedig egy órával korábban zár. Ha éppen nincs jó buli, akkor egy nyugis lubickolós estéhez is ki lehet próbálni, de az igazán merészek közvetlen táncolás után is átjöhetnek még ide leereszteni. Az árakról szintén a honlapon tájékozódhattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr83020481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása