jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Le ne vágd a Sziget-jegyed!

k.im | 2011.08.16. 15:07

Idén is megtartották azt a remek szokást, hogy Sziget karszalaggal olcsóbban juthatsz be néhány helyre, kulturálódni és szórakozni is. Ha még nem vágtad le a napi vagy hetijegyed, akkor tiéd a pálya: 19 különböző múzeumba mehetsz be fél áron augusztus végéig, ha pedig a meleget unod, akkor 21-éig kedvezményes áron korcsolyázhatsz a Jégpalotában.

A nagyobb múzeumok mellett ajánljuk a Karton karikatúra és képregény múzeumot, ahol most az egyik legismertebb magyar karikaturista, Kaján Tibor rajzait láthatjátok. De mondhatnám a Szoborparkot vagy a szentendrei Skanzent is. A helyek listáját itt találjátok (ne tévesszen meg titeket a Citypass felirat, ezekhez elég a sértetlen karszalag).

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr303158050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása