jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kutyaszorítóban Zsámbékon

k.im | 2011.08.17. 11:00

Mi köze van egymáshoz Quentin Tarantinónak és a színháznak? Eddig nem sok volt, de most lesz. A Zsámbéki Színházi Bázison minden nyáron bemutatnak valami olyan színdarabot, ami felkavarja az állóvizet, de az egyetemi hallgatók kísérletezésére is nyitottak. Augusztus 19-20-21-én a Kutyaszorítóban című Tarantino kultuszfilm alapján írt előadást mutat be a -011- csoport.

A történetet magyarországi viszonyok közé helyezték át, de a rendező Radnai Márk azt ígéri, a film humora megmarad. Ez a Kutyaszorítóbban hat fiatal budapesti srác története, akik nem ismerik egymást. Az az abszurd ötletük támad, hogy kirabolják Andy Vajna producer budapesti házát, és a filmtámogatási pénzt megszerezve új életet kezdenek egy másik országban - olyat, ami eddig nem adatott meg nekik. Természetesen, ahogy az lenni szokott, a számításba hiba csúszik és végül ott találják magukat összezárva, miközben próbálnak rájönni, hogy ki is volt közülük a besúgó. A darabhoz a Mocsok 1 Kölykök csinált zenét.

Jegyet venni a Zsámbéki Művelődési Ház és Tourinform Irodában, vagy a helyszínen, a Rakétabázison lehet majd, az ára 1900 Ft.

Facebook / Honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr663158101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása