jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Fesztivál - a hűtőből?

k.im | 2011.11.09. 13:05

Elnézést a borzalmas asszociációs viccért, nem tudtam kihagyni, valójában persze szó sincs pingvinekről meg kajáról, téli sportokról és zenéről annál inkább! Azoknak, akik rajonganak a látványos snowboard és sítrükkökért, leginkább a hatalmas ugrásokért, egyértelműen ott a helyük a Városligeti Műjégpályán november 10. és 13. között, ugyanis a Fridge Fesztivállal a hegy a városba költözik: egy 36 méter magas rámpát építenek fel, ahol a versenyek zajlanak majd.

Emellett legalább ekkora szerepet kap a zene is, három helyszínen lesznek bulik és koncertek, délutántól éjszakába nyúlóan. A csapatós elektronikus zenék és a hip-hop lesznek túlsúlyban: csütörtökön fellép a Scooter és Steve Aoki, lehet viszont pöttyös labdáért versenyezni is Dévényi Tibi bácsinál. Pénteken lesz Freestylers és a vicces nevű Bambi Beatz, szombaton Soerii & Poolek, Beardyman és Nick Warren, vasárnap meg levezetésként Fluor Tomikával lehet együtt kiabálni mondjuk a Csicskalángost. Ja és lesz pálinka- és forralt bor utca is!

Napijegy és bérletárakról, verseny- és koncertkezdésekről a honlapon találtok infót.

Fotó: Karel Jadrnicek, a tavalyi Fridgeről

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr213364748

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két liter Monster a hóban – Elindult a Fridge! 2011.11.11. 09:04:10

Csütörtökön kezdődött a Fridge, ennek ellenére már szerdán is elég hideg volt. Megnéztük hogy készül a hó, milyen magas a rámpa (eléggé, de szép a kilátás), beszéltünk Sólyom Ádám főszervezővel, Trso Lukács Legoval és Csanaky Péterrel, a magyar síelő r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása