jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Berlin Bash

k.im | 2012.02.24. 12:43

Hogy Berlin kulturálisan, gasztronómiailag, stb. mennyire színes és pörgő város, azt gondolom azoknak, akik már jártak ott, nem kell különösebben magyarázni. Zeneileg szintén nagyon sokszínű, de azért a legmeghatározóbb szcéna az elektronikus zenéké, a techno, a house meg mondjuk az electroclash fontos fészke is (volt), olyan híres klubokkal, mint a Berghain / Panorama Bar, Watergate, Tresor vagy a Club der Visionäre.

Ezt a hangulatot igyekeznek ma megidézni a Corvintetőn, de azért nem bízták teljesen a véletlenre: az egyik legrégebbi klub, a Tresor egyik rezidens dj-je, Handmade fog este a budapesti közönségnek játszani. (A tervek szerint 01:05 és 02:45 közt, de azért erre ne vegyetek mérget, mert valamennyi csúszás mindig szokott lenni.) Szigorúan bakelitről, ahogy azt a régi iskola szerint kell. Előtte/utána a Fine Cut Bodies, az NVC-s Subotage és a szervező LavaLava trió Berlin-idéző szettjeire lehet majd szeletelni.

Belépő 23 óráig ingyenes, utána 600 Ft. További infók Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr34191941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása