jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Extra bortúra Badacsonyba

k.im | 2011.03.22. 11:56

Néhány hete/hónapja szinte minden weboldalon a badacsonyi Laposa Pincészet új épületeit lehetett látni. A szenzációnak két oka volt: a modern külső nagyon megosztotta a magyar közvéleményt, különösen a helyiek zúgolódtak, ettől függetlenül azonban az Archdailyn, a világ legolvasottabb építészeti oldalán 2010. legjobb ipari épületének választották.

Aki élőben is megnézné, annak most itt a remek alkalom, a Hello Design ugyanis építészeti és bortúrát szervez a pincészetbe. Azután, hogy körbevezetnek és megmutogatják, mitől is olyan fantasztikus ez az épület, a Laposa borokat is megkóstolhatják a látogatók.

A túra időpontja 2011. április 9., jelentkezni április 1-ig lehet, de limitált a férőhely. Addigra már dübörögni fog a tavasz, úgyhogy elég jó programnak ígérkezik.
Minden infót (ár, program, kontakt) megtaláltok itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr252761768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása