jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Halott könyvtár

jokuti | 2012.02.28. 18:00

Szerintem hihetetlenül zseniális ötleteket valósítanak meg rendszeresen az OSA Archívumban, ez a legfrissebb is beleillik a sorba. Egy könyvtár, ami halott, ami csak olyan könyvekből áll, amikre az elmúlt 23 évben, tehát a rendszerváltás óta senki sem volt kíváncsi. És nem azért, mert régi vagy érdektelen, az ötezer kötetet a XX. század második felében megjelent, érdeklődésre számot tartó könyvek közül válogatták, amiket valamiért mégsem kölcsönzött kis senki sem két évtizede. 

 

Itt a nagy lehetőség, hogy kézbe vedd, beleolvass ezekbe a könyvekbe, és ezzel visszaadd az értelmüket is egyben, azaz feléleszd őket!

Halott könyvtár
OSA Archívum
V., Arany J. u. 32.

További részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr334159414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kis59 2012.02.29. 09:07:03

Ebben sokszor nem a könyvek hibásak, hanem az, hogy senki nem tud róluk. Többször belefutottam zseniálisan jó könyvekbe - tiszta véletlenül...
süti beállítások módosítása