jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Vizes programok a Víz Világnapján!

jokuti | 2011.03.22. 08:00

 Ma van a víz világnapja, így - bár amúgy is megszokhattátok már keddenként, hogy érdemes vizes programot tervezni - irány a fürdő!

Ezúttal rengeteg érdekes programot lehet kiélvezni teljesen ingyen, tánc, előadások, kiállítások, ... és persze fürdés.

Széchenyi

Kicsit lassan indul be a program, de délelőtt is lehet érdekességekre bukkanni, na meg van pár program, ami lehet unalmas is, de - előadótól függően - akár nagyon érdekes is. Aztán délután már meditatív koncert és utána 6-tól a Józan Babák Klub Playback-színházáé a terep. Közben egész nap képzőművészeti kiállítások és erősen ezoterikus hangzású szolgáltatások. Az igazi izgalmakra egy napot várni kell, 23-án van a sport nap, amikor búvárkodás, szörf, vadvízi evezés bemutatók zajlanak, kipróbálási lehetőséggel. Aztán 24-én kultúra és főleg zene, például Palya Bea, de van például kulturális gasztroprogram is, aminek keretében Mautner Zsófi, a.k.a. Chili és Vanília extrém kalácsokat prezentál.
részletes program itt.

Gellért

 

A Gellért - saját fantasztikus adottságaiban bízva? - lényegesen szerényebb programmal veszi ki a magáét a víz világnapjából, de azért az óránkénti fürdőlátogatás kötelező azoknak, akik még sose jártak itt. Az aulában pedig délelőttől zene. 
részletes program itt

Lukács

A budai oldal másik képviselője sem kápráztat el több oldalas rendezvénybrosurákkal, viszont olyat mutat, amit máskor soha: a kutakat, gépházat és a szupertitokzatos Malomtót az utca túloldalán. Bejelentkezni érdemes (lukacs@bgyhzrt.hu), a túrák indulása: 11, 14, 17, 19h.  

Dagály 

A pesti Dagály is saját titkainak feltárásának vonzerejében bízik, de azért megspékeli az ingyenes vezetést egy kedvezményes fürdőjegy vásárlási lehetőséggel is. A kalandtúra végén pedig a Béke Kút vizét kortyolgathatják az egészségtudatos pacifisták.

(Fotók a fürdők weboldaláról.)

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr442753196

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HA FOLYÓVÍZ VOLNÉK | MÁRCIUS 22. | A VÍZ NAPJA 2011.03.22. 10:56:26

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMHa folyóvíz volnék, bánatot nem tudnék,Hegyek, völgyek között zengedezve járnék.Ahol kitérülnék, virágot növelnék,Hegyek völgyek között, virágot növelnék.Leányok leszednék, bokrétába kötnék,Az ő édesiknek kalapjára tűznék.(illus...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása