jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Egyszerű többség

jokuti | 2011.03.24. 11:00

Ha nem riadsz vissza a gondolattól, hogy egy kiállítás kapcsán ne csak esztétikai élményben legyen részed, hanem akár maradandó gondolatokra is ébredj a közösségek működéséről, akkor ott a helyed a Műcsarnokban az Egyszerű többség című kiállításon, ami most hétvégén nyílik.

"Az egyszerű többség elvén alapuló döntési folyamat egy demokratikusan működő közösséget feltételez. A közösség számára létfontosságú az összetartozás, míg a benne szerepet vállaló egyén számára a szabadság." - szól a részlet az ismertető füzetből. Lesz itt közösség, döntéshozatal, szabadság és alkotás, válság és inspiráció. Aktuálpolitikai áthallások is felmerülhetnek, de itt művészetről van szó.

 A kiállítás befogadására sem csak a Műcsarnok termei szolgálnak, illetve azok is többfunkciósan: a megszokott módon a kiállítás prezentálásaként, de közben majdnem egy hónapig nem csak megmutatják a művészetet, hanem csinálják is, színházi előadások, tematikus beszélgetések, koncertek, bulik, filmvetítések, szóval igazi közösségi élmény.

Egyszerű többség
No one belongs here more than you
Műcsarnok
Március 26-április 23.
(Keddenként és péntekenként este 9-ig nyitva!)
A részletes program
A kiállítás blogja: egyszerutobbseg.blogspot.com

Képek: Műcsarnok

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr632767401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása