jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Elegánsan két keréken

k.im | 2011.05.03. 22:34

Mondhatjuk, hogy Budapesten a nem túl barátságos körülmények ellenére is fellendült a biciklizés, sokaknak pedig egyenesen életforma, úgyhogy tulajdonképpen nem meglepő, hogy nálunk is megszervezik az első Tweed Runt. A rendezvény eredetije Londonban volt 2009-ben, a lényeg, hogy a biciklisták minél nosztalgikusabb szettekbe öltözve kerekezzenek végig a városon. Alap a tweed öltöny és a 10 centivel a térd alatt végződő bricsesznadrág, illetve a különféle sapkák, kalapok és kackiás bajusz sem árt. Lányoknak pedig erősen ajánlott a szoknya!

A Budapest Tweed Runra e hét szombatján, május 7-én 14:00 órától kerül sor. Találkozás az Olof Palme sétányon a Magyar Alkotóművészek háza előtt. Beöltözni kötelező!

További részleteket a Facebookon találtok.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr102869575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása