jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Cinco de Mayo Budapest!

jokuti | 2011.05.05. 10:00

 A mexikói nemzeti ünnep megünnepléséhez nem kell feltétlenül sokat utazni, elég csak bemenni a belvárosba, a Zoltán utcába, ahol már évek óta hajnalig tartó utcabált tartanak az Iguána szervezésében, rengeteg idegen ajkú vendéggel és mexikói ízekkel.

Bár az ünnep nevéből könnyen kiszámíthatnánk, hogy bizonyára május 5-re esik (nem vicc, a neten találtam is egy weboldalt, amelyik arra a kérdésre igyekszik választ adni, hogy a következő években mikor van Cinco de Mayo, azaz május 5-e. Nem meglepő talán, hogy 2011-ben, csak úgy, mint 2012-ben és 2013-ban egyarán május 5-én...).

Azért mi itt Budapesten ezt is egy kicsit jobban tudjuk: május 7-én van idén május 5. Persze itt alkalmazkodni kell a hétvégéhez is, azt egyelőre hiába várjuk, hogy bajuszos-sombrerós fickók kedvéért munkaszüneti nap legyen, így átcsúszik szombat délutánra-estére-éjszakára a buli, de annyi baj legyen.

További infók itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr722875448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása