jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Tavaszi előrejelzés

k.im | 2012.02.27. 15:55

Idén tavasszal sem fogunk unatkozni, íme néhány erősen ajánlott program az előttünk álló időszakból:

- Állati jó koncertek lesznek már a fesztiválszezon előtt is, koncentráljunk a csajokra. Az angol Little Boots ugyan nem élőben, hanem csak dj-szettel lép fel március 10-én a Merlinben, de ha olyan jó az ízlése, mint amilyen klassz számokat tud írni, akkor nem lesz baj. Ugyanazon a napon a Nouvelle Vague búgó hangú énekesnője, Mélanie Pain mutatja be szólólemezét az A38-on: Nick Cave, Leonard Cohen és Nancy Sinatra dalait is előadja. Szintén a hajóra érkezik április 7-én az amerikai Zola Jesus, aki mostanában legalább annyira felkapott és hájpolt fiatal előadó, mint Emika, de más műfaj: kísérletező és teátrális, nem hiába imádja David Lynch is.

- A legjobban várt múzeumi esemény mindenképpen Robert Mapplethorpe kiállítása lesz a Ludwigban, május 25-én nyílik. Mapplethorpe egyike a XX. század ikonikus művészeinek, fekete-fehér, klasszikus szobrokat idéző fotói elementáris erővel hatnak.

- Izgalmas színházért pedig menjetek a Trafóba, amíg még a színvonal az, aminek megszoktuk. A Krétakör itt mutatja be monumentális projektjét, az egy filmből, egy operából és egy színdarabból álló Krízis-trilógiát március 17-18-án, majd március 29-31. közt itt lesz a Frenák Pál Társulat új, mitológiából építkező Hymen című darabjának ősbemutatója. Április 12-14-én pedig ide tér vissza Mundruczó Kornél és Bíró Yvette népszerű közös darabja, a Frankenstein-terv, amelyet itt játszanak századik alkalommal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr214185740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása