jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Bábszínház nemcsak gyerekeknek

k.im | 2011.05.06. 16:10

Először is, tegye fel a kezét, aki tudta, hogy az Andrássyn lévő Budapest Bábszínházon kívül is van egy halom társulat, aki ezzel foglalkozik? Ugye, nem sokan. A bábozás némileg elhanyagolt, illetve félreértett/lenézett műfaját szeretné egy kicsit más fényben megmutatni az I. ESZME Bábszínházi Fesztivál, úgyhogy, aki nyitott erre, május 12. és 15. között gyerekkel vagy anélkül is lehet pótolhatja a lemaradásokat a Thália Színházban.

Összesen 13 előadást lehet megnézni, praktikusan úgy osztották szét őket, hogy inkább az ovis és általános iskolás korosztályt érintő darabok délelőtt és koradélután lesznek, amit viszont inkább a felnőtt nézőknek szánnak, azokat estére rakták. Ezen belül is lesznek klasszikusabb darabok, mint a János Vitéz vagy székely mesék, de lesznek modernebb mesék pl. Lázár Ervintől. És akit még ezen túl is érdekel a téma, A Tükör, a Csongor és Tünde, illetve a Repülési lecke kezdőknek előadásai után tartott beszélgetéseken is részt vehet és a csemetéknek játszóház is lesz.

Jegyárak: 1200-1500 Ft, családi jegy 3 főtől 1000 Ft/db (további infók).

Az előadásokat lebontva itt találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr912882553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása