jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Orosz virtus

k.im | 2011.05.07. 14:02

Indítsuk tematikus blokkal a hetet: ezúttal oroszos programokról lesz szó.

Az első, amit ajánlok, egészen valószínűtlen vircsaftnak ígérkezik: a Vostockos srácok leszervezték "az orosz underground máig legszédítőbb kultuszzenekarát". Kabaré, kosztümök, pantomim és még a jó ég tudja milyen hatások keverednek a műsorban, épp csak toronyóra nem lesz lánccal (csak aztán nehogy meglepődjünk). A zene pedig hasonló őrjítő keverék, diszkó, punk, de még opera is vegyül az oroszos dallamokkal. A három tagú szentpétervári zenekar minden ellen lázad és mindenből gúnyt űz, úgyhogy aki abszurd szórakozásra vágyik, annak május 11-én az A38-on a helye. A program 20:00-kor kezdődik, és rajtuk kívül fellép még Ágoston Béla és az Etnofaun, a koncertek után pedig Dj Tentacle vezényli a bulit. Jegyárak, egyéb itt.

A másikhoz pedig a Kortárs orosz háborús filmek fesztiválja, amit az orosz Győzelem napja alkalmából rendeznek az Orosz Kulturális Központban, május 10-16. között. Rendszerváltás előtti és utáni filmek is lesznek. Erről elég minimális infóm van, itt találja mindenki, akit ez az eléggé spéci műfaj érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr542859746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása