jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Kincskereső

k.im | 2011.05.19. 14:15

Egy nagyvárosban a kincsvadászatról maximum a lomtalanítás izgalmaira asszociálnék, de biztosan nem arra, amit az Urban Treasure Hunt szervezői találtak ki. A lényeg, hogy a Belváros különböző helyein műalkotásokat helyeztek el, és mindegyiknél találsz egy nyomot, amik aztán szép sorban egymás után elvezetnek téged a kincsesládához. Egy nagyjából 2-3 órás kis túra során bejársz egy csomó helyszínt, megismerhetsz egy csomó kortárs festményt, szobrot, installációt, miegyebet, és a végén a fődíj is a tiéd lehet, ami kétszemélyes szálláslehetőség Montenegróban.

A játék május 20-29-ig zajlik, viszont ha az elsők közt akarsz lenni, akkor menj el a nyitóbulira, ami ma este lesz 19:00-tól a Printában (VII., Rumbach S. u. 10., regisztrálj emailen vagy Facebookon), mert ott hirdetik ki hivatalosan az első állomást (egyébként nem titok, a Gödörnél lévő medencében lesz). Persze, ha ezt kihagyod, akkor is van esélyed. Gyerekkel is izgalmas program lehet.

Ha mindez így kicsit érthetetlen, a honlapon minden fontos kérdésre választ kaptok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr422911414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása