jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Tangó, gasztro meg az a szép zöld gyep

k.im | 2011.05.20. 09:50

Fűben heverészést meg szabadban evést persze végre lehet önállóan is hajtani, de ha van zene, emberek, ne adj' isten programok, az azért emeli a hangulatot. E hét szombatján például az V. kerületben, a Kamermayer Károly téren rendeznek pikniket. Erről a házak közt elbújó kis térről nekem egyébként valamiért mindig az az érzésem, mintha egy francia kisvárosban lennék. Május 21-én nem lesznek itt autók, a helyükre zöld gyepet ültetnek és a nap folyamán végig az a cél, hogy megmutassák mi mindent lehet(ne) itt csinálni.

A kisvárosi érzetre már kora reggel ráerősítenek a gasztro piaccal, lesznek többek közt sajtkülönlegességek T. Nagy Tamás üzletéből, de az ételek mellé virágot is vihetünk az asztalra. Délelőttől kora estig a vásárban sokféle érdekességeket lehet megtalálni, biciklitől az újrahasznosított fotelen át kézműves szappanig. Lesznek gyerekfoglalkozások és bábszínhház, 15 órától tangózni lehet, később pedig bajai halászlevet főznek. Ami biztos, hogy eközben a zene végig szólni fog. Pontosabb részletek Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr572916637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

denmik 2011.05.20. 13:24:32

nagyon jó ötlet! és nem csak a liget van! remélem a kivitelezés is ilyen expert lesz!
süti beállítások módosítása