jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Art of Light

jokuti | 2011.06.08. 11:00

Moholy-Nagy a Lumúban, nagy baj már nem lehet, ráadásul ma este van a megnyitója, ami a szokásos hivatalos programpontokon túl még bulizási lehetőséget is kínál.

Este 8-kor indul a hivatalos program a beszédekkel az Üvegteremben, de aggodalomra semmi ok, 60 perc késés is elég annak, aki nem kíváncsi rájuk, 9-től már Palotai és különleges fényjátékok a teraszon. 

A kiállításon egyébként a világ minden tájáról összegyűjtött fényképek, fotogramok, filmek, összesen 200 műtárgy és kortörténeti dokumentumok adnak izgalmas áttekintést a művész életművéről és koráról.

Kevés igazán világhírű magyar művészünk van, a XX. század első felében alkotó avantgárd kísérletező Moholy Nagy ilyen, becsüljük meg őket!

(Fotók: Lumú)

Részletes infó a kiállításról:

Moholy-Nagy László: The Art of Light
Ludwig Múzeum
2011. június - szeptember 25.
www.ludwigmuzeum.hu
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr22965196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása