jöjjenek közelebb, van itt egy csomó látnivaló!

Hajdú B. a vízilabda döntőn?

jokuti | 2011.06.09. 13:30

Nem csak olimpiai döntők, hanem bajnoki döntők, ad absurdum másod osztályú (OBI/B) bajnoki döntők is vannak. És adott esetben egy ilyen meccs, ahol két fél- vagy teljesen amatőr csapat küzd az első osztályba feljutási lehetőséget jelentő bajnoki címért, még izgalmasabb is lehet, mint a "nagyok" összecsapásai.

Lehetnék akár pártatlan is, de személyes érintettség okán teljesen elfogult vagyok helyette :)
Így aztán a Hegyvidék-Ybl WPC - Kaposvári Vízilabda Klub összecsapáson a hazai csapatnak kell szurkolni szombat este, akkor talán a Spotmax Hegyvidék gyönyörű uszodája jövőre első osztályú meccseknek is otthont adhat.

Addig viszont valahogy még meg kell nyerni ezt a meccset a fiúknak, a körítéssel sem lesz gond, a környezet ugye látszik, hogy szép, a kommentátor pedig Hajdú B. istván lesz!

Részletes infók:

Hegyvidék-Ybl WPC - Kaposvári Vízilabda Klub
Vízilabda mérkőzés
2011. június 11., szombat, 19 óra
Sportmax Hegyvidék nyitott 33-as medencéje
1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.
RSVP a Facebookon
A mérkőzésre a Hegyvidéki Önkormányzat jóvoltából ingyenes a belépés! A korlátozott számban rendelkezésre álló ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. (Kapunyitás: 18:15)
A találkozót megtekintők a Jagelló utcai parkolót ingyenesen használhatják 2 órás időtartamra, a parkolójegyet távozáskor az uszoda recepcióján lehet "ingyenesíteni".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatutan.blog.hu/api/trackback/id/tr372970383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivétel 2011.06.09. 17:46:34

Hajrá HEGYVIDÉK-YBL!!!!!

HVC 2011.06.09. 21:09:02

Csípem Hajdúbét. Jól kommentál.
süti beállítások módosítása